Володійте актуальною інформацією!

2020-01-14

Шановні учні!

З кожним днем наближається час, коли ви станете учасниками зовнішнього незалежного оцінювання.

Володійте актуальною інформацією!

Запрошуємо ознайомитися із сайтом Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти та його соціальними мережами!

Пропонуємо знайомство – квест. Після ознайомлення із сайтом вам пропонується знайти відповіді до декількох завдань та отримати задумане число. Дуже хочеться, щоб сайт став вам у нагоді, залишивши від знайомства не лише користь, а й гарний настрій.

Розпочинаємо! Адреса сайту - https://test.dn.ua/

Саме тут, за вкладками до меню ЗНО/ДПА розміщується актуальна інформація з питань зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року та пробного ЗНО. Сторінки адаптовані до мобільних додатків.

І. «Календар ЗНО - 2020»

Спочатку про всі етапи ЗНО мовою дат - https://test.dn.ua/grafik-zno/у розділі«Календар ЗНО - 2020», а саме: коли подавати документи на реєстрацію, у які терміни буде розміщено запрошення – перепустку до пункту тестування, із якої ви дізнаєтеся де ви будете проходити ЗНО, коли будуть оголошені результати ЗНО, тощо.

ІІ. «Готуємось до ЗНО»

Час готуватися до ЗНО. Ми спробували поєднати на сторінці «Готуємось до ЗНО» https://test.dn.ua/gotuiemosya-do-zno/ багато корисної інформації.

1) У розділі є посилання на сторінки сайту Українського центру оцінювання якості освіти, де розміщено характеристики сертифікаційних робіт із предметів зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. Дізнайтеся скільки завдань у тесті, скільки часу відводиться на його виконання, як оцінюються завдання тесту, якою є схема оцінювання завдань відкритої форми?

А за посиланням http://testportal.gov.ua/testy-mynulyh-rokiv/ - Український центр оцінювання якості освіти розмістив вичерпну інформація про перебіг ЗНО минулих років. Наприклад, ЗНО 2019 року. Бажаєте - роздрукуйте зошит, попрацюйте у ньому, перевірте себе за правильними відповідями, скористайтеся таблицями переведення тестових балів у 12-бальну та 200-бальну шкалу. Пам’ятайте, ці таблиці у 2020 році будуть розроблені та оприлюднені лише після оголошення результату з певного предмету, і можуть виглядати інакше.

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi